dc.contributor.advisor | Śmigielska, Grażyna | |
dc.contributor.author | Otfinowska Agnieszka | |
dc.date.accessioned | 2013-12-28T17:46:29Z | |
dc.date.available | 2013-12-28T17:46:29Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11199/2782 | |
dc.description.abstract | Celem pracy jest ukazanie sposobu funkcjonowania zintegrowanego systemu zarządzania HACCP i ISO na przykładzie działalności firmy Rajdimpex z Suchej Beskidzkiej. Ukazano znaczenie zarządzania jakością dla rozwoju firmy oraz przedstawiono definicje jakości, zarządzania jakością i systemu zarządzania jakością. Dokonano charakterystyki firmy Rajdimpex oraz analizy przyjętego tam zintegrowanego systemu zarządzania jakością. | pl |
dc.language.iso | pl | pl |
dc.rights | licencja niewyłączna | pl |
dc.subject | zarządzanie jakością | pl |
dc.subject | HACCP | pl |
dc.subject | ISO | pl |
dc.subject | certyfikacja | pl |
dc.subject | HACCP w UE | pl |
dc.subject | ISO 9001:2000 | pl |
dc.title | Zintegrowane systemy zarządzania jakością ISO i HCCP w polskich przedsiębiorstwach branży spożywczej na przykładzie firmy Rajdimpex z Suchej Beskidzkiej | pl |
dc.type | masterThesis | pl |